Skip to main content

HVORFOR ACUVUE®?

Hvad danner inspiration til vores kontaktlinsedesign?

Dine øjne er vores inspiration. Vi har i mere end 30 år arbejdet intenst på at skabe kontaktlinser, der fungerer i harmoni med netop dine øjne, den livsstil, du fører, og dine behov for synskorrektion. Vi forstår, hvor vigtigt dit syn er for dig, og har gjort det til vores mission at være verdens førende producent af kontaktlinser, og arbejder derfor målrettet på at skabe produkter af den højeste kvalitet.

Voksen kvinde med kontaktlinser smiler mens hun ligger på græsset mens solen skinner.

Hjælp til sensitive øjne

Vores kontaktlinser er designet til at fungere sammen med dine øjne og være med til at give dig en behagelig løsning, så du kan se på kort og lang afstand uden briller. Vi har også produkter til dig, der føler, at dine øjne har tendens til følsomhed, irritation eller allergi.

En kvinde med kontaktlinser sidder ved sit skrivebord, kigger på en tablet mens hun taler i telefon.

Komfort i udfordrende miljøer

Du vil gerne have, at dine kontaktlinser føles behagelige, men somme tider kan mange timers brug af digitale enheder eller tørre og støvede omgivelser være en ekstra udfordring med kontaktlinser. Klik herunder for at se vores sortiment af produkter, der er designet til at hjælpe dine øjne med også at fungere optimalt i udfordrende miljøer.

En mand med kontaktlinser på biblioteket sidder smilende med bøger på bordet.

Maksimal holdbarhed

Er du på udkig efter flerdagskontaktlinser, der kan holde trit med dine lange dage? Klik herunder for at se vores sortiment af produkter, der er designet med henblik på komfort, hele måneden.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Start din gratis† prøveperiode med ACUVUE® kontaktlinser i dag.

†Bemærk, at en professionel synstest kan medføre en udgift. Kontakt din optiker for yderligere information. Gælder kun for personer på 18 år og derover med bopæl i Danmark. Én prøveperiode pr. person. Egnethed skal bekræftes af en optiker. Kun deltagende optikere.