Skip to main content

Når det gælder synskorrektion, kan kontaktlinser give dig et klart almensyn, frihed til at være aktiv og et naturligt udseende uden briller.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

FORESTIL DIG ET LIV MED KONTAKTLINSER

Aktiviteter og sport

Two adults out on a run outdoors

Uanset om du er atlet eller bare godt kan lide at være aktiv, kan kontaktlinser være med til at give dig bevægelsesfriheden til at føre en aktiv livsstil.

Mode og stil

En ung, fashionabel kvinde iført kontaktlinser står med sin albue opad og ser på kameraet

Kontaktlinser giver et naturligt udseende og kan være med til at forbedre din selvopfattelse og andre menneskers syn på dig.

Gaming og skærmtid

To voksne der bruger kontaktlinser, der holder controllere mens de spiller videospil

ACUVUE® kontaktlinser med fugtbevarende teknologi er med til at holde dine øjne friske, så du kan fokusere på det, du ser på skærmen.

Altid hos dig

To piger med kontaktlinser, der sidder i bagagerummet af en bil ved stranden med deres bagage klar til at tage på ferie.

Når du går med kontaktlinser, slipper du for briller som kan blive væk, og brilleglas som skal rengøres for dug og snavs.

Flere spørgsmål?

Find svarene på dine spørgsmål og mere til i vores afsnit med hyppigt stillede spørgsmål.

†Bemærk, at en professionel synstest kan medføre en udgift. Kontakt din optiker for yderligere information. Gælder kun for personer på 18 år og derover med bopæl i Danmark. Én prøveperiode pr. person. Egnethed skal bekræftes af en optiker. Kun deltagende optikere.