HVILKE ER DE?

Hvert øje er forskelligt og ACUVUE® er inspireret af dem alle. Det er derfor vores kontaktlinser indeholder EYE-INSPIREDTM INNOVATIONS - avanceret teknologi designet til at arbejde i harmoni med dine øjne.^

Det er en del af vores varige forpligtelse til at tilbyde dig et klart, komfortabelt og sundt syn, så du kan fokusere på dit liv, ikke dine linser.

HUR FUNGERER DE?

Disse unikke innovationer findes i ACUVUE® kontaktlinser^ og er designet til at hjælpe med at understøtte komfort, klart syn og din øjensundhed.

Vores kontaktlinser har en ultra-tynd kant der følger konturerne af øjets naturlige form for maksimal kontaktlinsekomfort og en følelse af at næsten ingenting er der, når du bruger dem.

Vores kontaktlinser har indbygget avanceret befugtningsmiddel, der hjælper med at holde dine øjne fugtige hele dagen.^

UV stråling kan skade øjet. Derfor har alle vores kontaktlinser UV blokering**, en avanceret UV-absorberende ingrediens, der hjælper med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.

Vi har udnyttet effekten af antioxidanter og tilføjet dem i vores kontaktlinser, med 4x antioxidantkapaciteten af vitamin E. Dette hjælper med at holde en vigtig tårefilmkomponent i sin naturlige tilstand for at understøtte kontaktlinsekomfort.

Vores pupiloptimeret design for multifokal syn tager hensyn til den naturlige variation i din pupilstørrelse, for at tilbyde dig klart syn på nær-, lang- og mellemafstande.

Hvis du har bygningsfejl har du brug for linser der forbliver stabile i løbet af hele dagen, men naturlige hoved- og øjebevægelser kan få dem til at rotere. Vores linser for bygningsfejl har 4 stabiliseringszoner der virker naturligt med øjenlågene og udnytter kraften i øjets blink for at holde linsen på det rigtige sted.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få hjælp af en optiker til at finde de rigtige ACUVUE® kontaktlinser til dig

† Alle ACUVUE® kontaktlinser har klasse 1 eller klasse 2 UV-blokering, som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-stråling til hornhinden og ind i øjet. UV absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet. Du skal stadig bruge UV-absorberende briller som ordineret af din optiker. UV-stråling målt med -1.00 linse.

^ ACUVUE® 2 does NOT contain PVP