Bare tag for dig. Udforsk, lær et nyt sprog, gå, løb, skate, tag ud at cykle eller klatre. Gør noget udover det sædvanlige og få verden til at virke større igen. Gå og se. Se, at du har mere at lære om livet, mere at opleve og grine af senere. Du har frihed til at nyde livet fuldt ud og få mest muligt ud af hver ny mulighed. Det er din tur nu, hold intet tilbage – bare tag for dig!

SE KLART. SE ANDERLEDES. OPDAG KONTAKTLINSER.


HVAD KAN DU FORVENTE AF KONTAKTLINSER

FRIHED

Kontaktlinser er enkle og pålidelige, når du vil svede eller holde trit med dine venner. Desuden kan du bruge dem under dine solbriller.

SELVSIKKER & STILFULD

Kontaktlinser er tynde og usynlige på de dage, hvor du gerne vil se naturlig ud og ikke har lyst til at have briller på, eller hvis du gerne vil øge din selvtillid.

TEKNOLOGI & SPIL

Kontaktlinser tilbyder et ubegrænset synsfelt, når du bruger digitale enheder, samtidig kan de hjælpe med at få dine øjne til at føles friske og behagelige i længere tid.

VEJR & ELEMENT

Fanget i regn eller sne eller bevæger du dig mellem rum med aircondition og varmt vejr, når du bruger kontaktlinser, behøver du ikke at tænke på, om du får fugt eller damp på dine briller.

AT HAVE RÅD

Der er flere forskellige kontaktlinsemuligheder, og afhængigt af dit syn og din livsstil kan du selv kontrollere omkostningerne baseret på, hvor ofte du bruger dine linser. Find ud af mere om de forskellige muligheder, der findes for kontaktlinser i dag.


Find ud hvordan du renser og plejer dine linser.