Mød livets store udfordringer og spændende nye oplevelser med et klart og skarpt syn.

Ud og se…

Se flere detaljer klart, selvom noget er på kanten af ​​dit synsfelt. Så får du mere ud af de øjeblikke, der er vigtige for dig, uanset om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl eller presbyopi.

Vi hos ACUVUE® er ikke kun engagerede i at hjælpe dig med at se bedre, men også i at leve livet fuldt ud.

Se godt i alle situationer 

Uanset hvilken tid på året det er, kan kontaktlinser tilbyde dig et skarpt syn, friheden til at være aktiv og et naturligt udseende uden briller.

Vær selvsikker

Fra videoguides til tips og tricks - Vi har værktøjerne til at hjælpe dig med at være en selvsikker kontaktlinsebruger, klar til at gå ud og se verden.

Se forskellen og kom i gang i dag

Det kan virke lidt skræmmende, men at komme i gang med kontaktlinser behøver ikke at være så svært. Hos ACUVUE® kan du være sikker fra dag et med en tilfredshedsgaranti1, når du køber dine første kontaktlinser. Vi kan også hjælpe dig med at finde en optiker i nærheden af dig.

Begynd din rejse med kontaktlinser her

1. Denne tilfredshedsgaranti gælder kun ACUVUE® kontaktlinser, der er købt i Danmark. Kun et krav om refundering per person. Kun krav om refundering fremsat ved brug af et officielt refunderingsansøgningsskema accepteres. Alle krav om refunderinger skal foretages inden for 6 måneder efter købsdato. For at læse de fulde brugsbetingelser besøg: https://www.acuvue.dk/faa-kontaktlinser/tilbagebetalingsgaranti