HVORFOR ACUVUE®?

Hvad danner inspiration til vores kontaktlinsedesign?

Dine øjne er vores inspiration. Vi har i mere end 30 år arbejdet intenst på at skabe kontaktlinser, der fungerer i harmoni med netop dine øjne, den livsstil, du fører, og dine behov for synskorrektion. Vi forstår, hvor vigtigt dit syn er for dig, og har gjort det til vores mission at være verdens førende producent af kontaktlinser, og arbejder derfor målrettet på at skabe produkter af den højeste kvalitet.

Hjælp til sensitive øjne

Vores kontaktlinser er designet til at fungere sammen med dine øjne og være med til at give dig en behagelig løsning, så du kan se på kort og lang afstand uden briller. Vi har også produkter til dig, der føler, at dine øjne har tendens til følsomhed, irritation eller allergi.

Komfort i udfordrende miljøer

Du vil gerne have, at dine kontaktlinser føles behagelige, men somme tider kan mange timers brug af digitale enheder eller tørre og støvede omgivelser være en ekstra udfordring med kontaktlinser. Klik herunder for at se vores sortiment af produkter, der er designet til at hjælpe dine øjne med også at fungere optimalt i udfordrende miljøer.

Maksimal holdbarhed

Er du på udkig efter flerdagskontaktlinser, der kan holde trit med dine lange dage? Klik herunder for at se vores sortiment af produkter, der er designet med henblik på komfort, i flere dage.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Bemærk, at en professionel kontaktlinseundersøgelse kan medføre en udgift. Kontakt din optiker for yderligere information. Gælder kun for personer på 18 år og derover med bopæl i Danmark. Én prøveperiode pr. person.