AT DYRKE SPORT MED KONTAKTLINSER

Hvad enten du er bidt af ekstremsport eller blot løber en tur en gang imellem, giver kontaktlinser dig frihed til at fokusere fuldt ud på din sport.

  • Kontaktinser giver dig et klart og uhindret syn i modsætning til briller hvor brillestellet kan, begrænse dit udsyn.
  • De glider ikke ned på næsen, når du sveder, og der opstår ikke generende reflekser, som kan forvrænge dit udsyn.
  • De dugger ikke, og bliver ikke dækket til af regnen og går ikke i stykker, hvis du ved et uheld bliver ramt af noget i ansigtet.
  • De kan benyttes sammen med sportsmasker, hjelme eller andre typer hovedudstyr.

Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokering, som hjælper med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.**

HVILKEN SPORTSGREN DYRKER DU?

Uanset hvilken sportsgren, du dyrker, giver kontaktlinser dig frihed til at yde dit bedste.

HVILKE KONTAKTLINSER ER BEDST TIL SPORT?

ENDAGSKONTAKTLINSER

Du kan have dem på én gang og derefter smide dem væk, og du slipper for besværet med at rense dem. Og du behøver ingen linsebeholder, der skal gøres rent og medbringes.

FLERDAGSKONTAKTLINSER

Du kan også vælge flerdagskontaktlinser, som du renser og opbevarer efter brug og skifter ud hver anden uge.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokering, som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-stråling til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet.

Vigtig sikkerhedsinformation: Brug ACUVUE® RevitaLens MPDS til pleje af bløde (hydrofile) kontaktlinser, inklusive kontaktlinser af silikonehydrogel, til desinficering, rengøring, skylning og opbevaring af dine linser. Hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne i ACUVUE® RevitaLens MPDS, skal du ikke bruge den. For at hjælpe til at undgå alvorlige øjenproblemer er det vigtigt, at du følger din øjenspecialists anvisninger og alle vejledningerne, der er angivet på pakningen, mht. korrekt brug af kontaktlinser og plejeprodukter til kontaktlinser, inklusive brug af linsebeholderen. Hvis der opstår øjenirritation, eller du får en øjenlidelse, skal du straks stoppe med at bære kontaktlinserne og kontakte din øjenspecialist. For korrekt brug af dette produkt og et komplet overblik over advarsler og forholdsregler, skal du nøje læse og opbevare brugsanvisningen, som leveres med produktet.