Fordele ved UV-blokering

Kontaktlinser, der hjælper med at beskytte øjnene mod solen

Du beskytter din hud mod solens ultraviolette (UV) stråler, men er du opmærksom på, at dine øjne også har brug for beskyttelse mod solen? ACUVUE® kontaktlinser tilbyder det højeste niveau af UV-beskyttelse i en kontaktlinse.**

SÅDAN BESKYTTER DU DINE ØJNE MOD SOLEN

Beskyt dine øjne selv i overskyet vejr.

De fleste af os beskytter vores øjne på solrige dage, men UV-stråler kan også gøre skade på øjnene på en dag, hvor skyer dækker for solen. Derfor er det vigtigt at gøre noget for at beskytte sine øjne mod UV-lys hele tiden.

Tag bestik af tidspunktet på dagen

Solen er stærkest mellem klokken 10.00 og 14.00. Dine øjne har dog størst risiko for solskader først på formiddagen og sidst på eftermiddagen. Gør et forsøg på at beskytte dine øjne hele dagen.

Pas på reflekteret lys

Lys der reflekteres fra sand, sne eller vand, forstærker virkningen fra solen. Vær ekstra omhyggelig med at gøre noget for at beskytte dine øjne, hvis du er på stranden, står på ski, er tæt på vandet eller befinder dig højt over havets overflade.

Gå med hat

En bredskygget hat giver ekstra beskyttelse til øjnene. Den er også med til at beskytte dit ansigt og dit bryst mod solskader og forebygge solstik.

BESKYT DINE ØJNE MOD SOLEN

Hvis du vælger at bruge solbriller til UV-beskyttelse, bør du vælge store brilleglas og en wraparound-model for at beskytte så meget af dine øjne som muligt.

Selv en kvalitetssolbrille kan dog lukke solen ind ved siderne. Kontaktlinser med UV-blokerende filtre sidder og dækker øjets hornhinde og hjælper med at yde ekstra beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Kombineret med solbriller og en bredskygget hat får dine øjne en mere omfattende beskyttelse. Det er også vigtigt at passe på reflekteret lys. Lys der reflekteres fra sand, sne eller vand, forstærker virkningen fra solen. Vær ekstra omhyggelig med at gøre noget for at beskytte dine øjne, hvis du er på stranden, står på ski, er tæt på vandet eller befinder dig højt over havets overflade.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få hjælp af en optiker til at finde de rigtige ACUVUE® kontaktlinser til dig

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokering, som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-stråling til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet.

Vigtig sikkerhedsinformation: Brug ACUVUE® RevitaLens MPDS til pleje af bløde (hydrofile) kontaktlinser, inklusive kontaktlinser af silikonehydrogel, til desinficering, rengøring, skylning og opbevaring af dine linser. Hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne i ACUVUE® RevitaLens MPDS, skal du ikke bruge den. For at hjælpe til at undgå alvorlige øjenproblemer er det vigtigt, at du følger din øjenspecialists anvisninger og alle vejledningerne, der er angivet på pakningen, mht. korrekt brug af kontaktlinser og plejeprodukter til kontaktlinser, inklusive brug af linsebeholderen. Hvis der opstår øjenirritation, eller du får en øjenlidelse, skal du straks stoppe med at bære kontaktlinserne og kontakte din øjenspecialist. For korrekt brug af dette produkt og et komplet overblik over advarsler og forholdsregler, skal du nøje læse og opbevare brugsanvisningen, som leveres med produktet.