VIGTIG SIKKERHEDSINFORMATION

Erklæring om brug af kontaktlinser og Coronavirus (COVID-19)

Ifølge vores Credo er vores vigtigste prioriteter de patienter, kunder, ansatte og lokalsamfund, der regner med os. Vi støtter op om vejledningen foreskrevet af offentlige myndigheder for at hjælpe med at forhindre spredning af coronavirus (COVID-19) ved at undgå at røre ansigtet og øjnene. Kontaktlinser er sikre at bruge og potentiel kontaminering kan undgås ved at følge de korrekte anvisninger for kontaktlinser, som foreskrevet af optikere, som inkluderer grundig vask, rengøring og tørring af dine hænder inden du rører ved kontaktlinserne. Detaljeret information om korrekt brug og pleje af kontaktlinser kan findes på ACUVUE® hjemmesiden under "Rens og Pleje”.

Vigtig information til kontaktlinsebrugere:

ACUVUE® kontaktlinser kan bruges til synskorrektion. En øjenspecialist vil fastslå, om kontaktlinser er noget for dig.

Hvordan skal jeg bruge mine kontaktlinser?

For at sikre korrekt pleje af kontaktlinserne, skal du følge de brugs- og udskiftningsvejledninger samt instruktioner, du får fra din øjenspecialist og i brugsanvisningens produktinformation.

Er der nogen risiko ved at bære kontaktlinser?

Selvom det er sjældent, kan der opstå alvorlige øjenproblemer, når du bruger kontaktlinser. Derfor er det vigtigt, at du taler med din øjenspecialist om korrekt og sikker brug, samt om hvordan du plejer dine kontaktlinser.

Hvem bør ikke bruge kontaktlinser?

Det er kun din øjenspecialist, der kan afgøre, om kontaktlinser er noget for dig. Brug IKKE kontaktlinser, hvis du har en øjeninfektion, øjensygdom eller systemisk sygdom, der kan påvirke øjet, eller hvis du er allergisk over for indholdsstoffer i produktet. Hvis du oplever ubehag i øjet, kraftig tåreflod, synsforandringer, rødme eller andre øjenproblemer, skal du straks fjerne kontaktlinsen og kontakte din øjenspecialist.