AT BRUGE KONTAKTLINSER PÅ REJSEN

Kontaktlinser er fantastiske at have med på rejser. Med disse rejsetips er du sikker på, at din rejse går så glat som muligt.

AT HAVE KONTAKTLINSER MED PÅ FLYREJSEN

Den tørre luft i en flykabine kan udtørre dine øjne og gøre dine kontaktlinser mindre behagelige at have på end ellers. ACUVUE® kontaktlinser er designet, så de holder på fugten og hjælper dine øjne med at have det godt og føles friske og fugtige, selv i dette udfordrende miljø. Under længere flyrejser kan det dog være en god ide at bruge briller, så du også trygt kan tage en lur. Vær sikker på, at din rejse bliver så behagelig som muligt med disse nyttige tips:

  • Medbring øjendråber i en flaske eller som enkeltdoser til at genfugte og lindre tørre øjne, og drik masser af vand for at holde din væskebalance.
  • Tag dine kontaktlinser af, når du skal sove.
  • Hvis du går med endagskontaktlinser, bør du overveje at tage et nyt par kontaktlinser på, når du kommer frem.
  • Hvis du rejser til et solrigt sted og/eller på skiferie, skal du sørge for at sætte dig godt ind i, hvordan du beskytter dine øjne mod solen (fordele ved UV-blokering).
  • Husk at være opmærksom på kontakten med vand, når du har kontaktlinser på.1

PAKKETIPS TIL DIN REJSE

Følg disse nyttige tips når du planlægger din rejse, så du er sikker på, at det bliver en problemfri og behagelig oplevelse at rejse med kontaktlinser.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

1. Hvis du kan lide at svømme eller deltage i andre vandsport, skal du kontakte din optiker angående de aktiviteter, der involverer kontakt med vand. At udsætte af kontaktlinser for vand kan øge risikoen for øjeninfektioner. Hvis linserne kommer i kontakt med vand, skal du kassere dem og udskifte dem med et nyt par.