HVORFOR ER ACUVUE® UNIK?

Hvorfor vælge ACUVUE® kontaktlinser?

Hos ACUVUE® forstår vi, hvor vigtigt dit syn er for dig, og vi har gjort det til vores mission at være verdens førende producent af kontaktlinser, og arbejder derfor dedikeret på at skabe produkter af den højeste kvalitet.

Langtidsholdbar komfort

ACUVUE® kontaktlinser er tynde og fremstillet af bløde, fleksible materialer, så ilten kan passere igennem til øjnene. Vores patenterede fugtningsteknologier er med til at hjælpe med at give en glat, silkeblød følelse og maksimal komfort.

Bidrager til at beskytte dine øjne mod solen

Solens ultraviolette (UV) stråler kan være lige så skadelige for øjnene som for huden. ACUVUE® kontaktlinser tilbyder det højeste niveau af UV-beskyttelse i en kontaktlinse.** Kontaktlinser med UV-blokerende filtre sidder og dækker øjets hornhinde og er med til at yde ekstra beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Kombineret med solbriller og en bredskygget hat får dine øjne en mere omfattende beskyttelse.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få hjælp af en optiker til at finde de rigtige ACUVUE® kontaktlinser til dig

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokering, som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-stråling til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet.

Vigtig sikkerhedsinformation: Brug ACUVUE® RevitaLens MPDS til pleje af bløde (hydrofile) kontaktlinser, inklusive kontaktlinser af silikonehydrogel, til desinficering, rengøring, skylning og opbevaring af dine linser. Hvis du er allergisk over for nogle af ingredienserne i ACUVUE® RevitaLens MPDS, skal du ikke bruge den. For at hjælpe til at undgå alvorlige øjenproblemer er det vigtigt, at du følger din øjenspecialists anvisninger og alle vejledningerne, der er angivet på pakningen, mht. korrekt brug af kontaktlinser og plejeprodukter til kontaktlinser, inklusive brug af linsebeholderen. Hvis der opstår øjenirritation, eller du får en øjenlidelse, skal du straks stoppe med at bære kontaktlinserne og kontakte din øjenspecialist. For korrekt brug af dette produkt og et komplet overblik over advarsler og forholdsregler, skal du nøje læse og opbevare brugsanvisningen, som leveres med produktet.