HVORFOR ER ACUVUE® UNIK?

Hvorfor vælge ACUVUE® kontaktlinser?

Hos ACUVUE® forstår vi, hvor vigtigt dit syn er for dig, og vi har gjort det til vores mission at være verdens førende producent af kontaktlinser, og arbejder derfor dedikeret på at skabe produkter af den højeste kvalitet.

Langtidsholdbar komfort

ACUVUE® kontaktlinser er tynde og fremstillet af bløde, fleksible materialer, så ilten kan passere igennem til øjnene. Vores patenterede fugtningsteknologier er med til at hjælpe med at give en glat, silkeblød følelse og maksimal komfort.

Bidrager til at beskytte dine øjne mod solen

Solens ultraviolette (UV) stråler kan være lige så skadelige for øjnene som for huden. ACUVUE® kontaktlinser tilbyder det højeste niveau af UV-beskyttelse i en kontaktlinse.** Kontaktlinser med UV-blokerende filtre sidder og dækker øjets hornhinde og er med til at yde ekstra beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Kombineret med solbriller og en bredskygget hat får dine øjne en mere omfattende beskyttelse.

KOM I GANG MED KONTAKTLINSER

Få hjælp af en optiker til at finde de rigtige ACUVUE® kontaktlinser til dig

** Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokering, som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-stråling til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet.