1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL KONTAKTLINSER

Har du presbyopi?

Er det i stigende grad vanskeligt at læse det med småt eller har du svært ved at se skarpt i svagt lys? Er du begyndt at holde din telefon længere og længere væk for at finde det " læsevenlige punkt", hvor du kan se det hele mere klart? Så har du måske presbyopi. Det er helt normalt når man når 40'erne, får alle det.

Dit syn ændres, men din oplevelse er den samme

Med de nye 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinser vil du opleve et klart syn – på nær- afstand og på lang afstand, så du kan fortsætte med at gøre de ting, du elsker. Og fordi de er bygget med teknologien fra 1-DAY ACUVUE® MOIST, får du den fremragende komfort, man kan forvente af verdens bedst sælgende endagskontaktlinse.(1) 

Se om disse kontaktlinser er rigtige for dig

Spørg din optiker om 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL.

 

VISION CORRECTION

SYNSKORREKTION

Den er tilgængelig fra
-9.00 til +6.00 med 3 læse styrker.

PACKAGE

PAKKE

Endagslinser er tilgængelige i
praktiske 30-dages pakker - få et nyt frisk par,hver dag.

UV BLOCKING

UV BESKYTTELSE

Få et af de højeste niveauer af UV-beskyttelse blandt multifokale kontaktlinser.*

TECHNOLOGY

TEKNOLOGI

Oplev komfort og fugtighed hele dagen, med vores unikke LACREON® teknologi

*UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet. Du skal stadig bruge UV-absorberende briller som ordineret af din optiker. UV-stråling målt med -1,00D linse. JJVC Data on file 2012.
ACUVUE®, 1-DAY ACUVUE® MOIST, 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL LACREON® er varemærker tilhørende © Johnson & Johnson Medical Ltd 2015.