1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL KONTAKTLINSER

Presbyopi er en normal ændring i øjet. Med tiden mister linsen i øjet sin fleksibilitet. Det sker gradvist, og vi lægger ikke rigtig mærke til, at vi ikke længere kan stille skarpt på ting lige foran næsen af os. Vi oplever normalt presbyopi i fyrreårsalderen. Ændringen af linsens fleksibilitet er en frustrerende men også helt normal tilstand.

Har du presbyopi, kan progressive kontaktlinser give dig frihed til at se skarpt på alle afstande, og du har ikke brug for flere par briller til at kompensere for ændringen i dit syn.

Tidligere var presbyopi anledningen til, at mange foretrak læsebriller frem for kontaktlinser eller valgte at have et dårligt syn. Faktisk holdt mange mennesker helt op med at bruge kontaktlinser. I dag kan mange kontaktlinsebrugere fortsætte med at have de samme fordele ved kontaktlinser, som de altid har haft.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL

KAN MAN VIRKELIG HAVE FLERE STYRKER I EN KONTAKTLINSE?

Svaret er ja. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinsen har et design, der passer til dine behov for synskorrigering, og giver dig et skarpt syn på afstand, tæt på og alle afstande ind imellem.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinser har et enestående design, der passer til dine mange daglige aktiviteter og lader dig se skarpt på alle afstande. Uanset om du sidder bag computeren på kontoret, lægger puslespil med børnene, ser TV, mens du løber på løbebåndet i fitnesscenteret, eller læser et menukort, giver 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinsens enestående design, der er optimeret til dit øjes pupil, et skarpt syn tæt på, langt væk og ind imellem uden læsebriller eller briller med flerstyrkeglas.

 

KOMFORT HELE DAGEN

Kontaktlinsen tilbyder komfort og beskyttelse hele dagen. Det drejer sig ikke kun om dit syn. Den eksklusive LACREON® teknologi fra ACUVUE® fastlåser en fugtrig ingrediens i kontaktlinsematerialet, der holder dine øjne fugtige og friske hele dagen, og kontaktlinsen tilbyder også UV-beskyttelse som hjælper med at beskytte mod UV-bestråling*.

 

FORVENTNINGER TIL TILPASNINGEN TIL KONTAKTLINSER

Alle kontaktlinetilpasninger starter med en helt almindelig synsprøve.

Under Synsprøven kan optikeren også stille en række spørgsmål – uden at du helt forstår hvorfor, men går ud fra, at optikeren bruger oplysningerne til at danne sig et billede af dine personlige behov. En tilpasning til kontaktlinser omfatter altid en grundig undersøgelse af dine øjnes sundhed.

Mange patienter synes, at alle kontaktlinser er ens, men de kan være meget forskellige. Det ved din optiker alt om. Det er vigtigt at undersøge forsiden af dine øjne for at finde det bedste kontaktlinsemateriale, der passer til netop dine øjne.

Den bedste kontaktlinse dækker alle dine personlige behov. Synsprøven og dialogen med optikeren om dine øjnes sundhed medvirker til at finde den bedste løsning. Den bedste kontaktlinse til dig skal måske bestilles som et resultat af undersøgelsen, og du skal aftale en ny tid med optikeren.

Kontaktlinsen tilpasses så til dig, og det kontrolleres, om den passer, som den skal. Dit syn undersøges også. Din optiker fortæller dig måske, at dit syn kan ændre sig i den første tid, fordi dine øjne skal vænne sig til den nye måde at se på!

Før du begynder at bruge kontaktlinserne derhjemme, skal du lære, hvordan du bruger og plejer kontaktlinserne. I begyndelsen tager det lidt længere tid at tage kontaktlinserne på og af – lidt ligesom at binde dine snørebånd. Men det bliver hurtigt en vane.

Din optiker vil aftale en tid til kontrol af kontaktlinserne en uge eller to senere, når du har brugt kontaktlinserne et stykke tid. På den måde kan du prøve, hvordan det er at bruge kontaktlinser i hverdagen.

 

FÅ EN GRATIS PRØVE* 1-DAY ACUVUE® MULTIFOCAL 

 

Hjælp til din brug og pleje af dine kontaktlinser

Hos ACUVUE® er det vores mål at gøre brugen af kontaktlinser så nem, sund og komfortabel som mulig.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du tager dine kontaktlinser på og af, kan du følge vores enkle vejledning her.

Få flere oplysninger om brugen af ACUVUE® endagskontaktlinser ved at hente vores patientvejledning her.